Spaanse Rijschool

Spaanse Rijschool

Equus Universalis en de Spaanse Rijschool

Anno 2016 volgen de directrice van Equus Universalis, Sandy van den Goorbergh en een deel van de instructeurs 6 intensieve lessen per jaar van niemand minder dan Bereiter van de Spaanse Rijschool uit Wenen, Helmut Oberhauser.
Bereiter Oberhauser komt daartoe drie keer per jaar naar het Limburgse Voerendaal (NL), vlak aan de Belgische en Duitse grens, bij Stal Equilibre.
Heb je interesse om mee te doen met een clinic of om te komen kijken als toeschouwer, Stuur ons dan een bericht. Ook kun je, m op de hoogte te blijven, onze facebook pagina liken: Classical Dressage clinics with the SRS.

Sandy van den Goorbergh en de school van Equus Universalis zijn gespecialiseerd in het oplossen van fysieke en mentale problemen bij paarden. Middels het Equus Universalis werk worden paarden van contra verzameling of klachten weer terug gebracht naar het punt waar de rijkunst weer starten kan. 
Onze zeer uitgebreide kennis op het vlak van paardentaal en biomechanica wordt uitvoerig uitgebreid met meer dan 450 jaar pure rijkunst ervaring rechtstreeks van de beste rijschool in de wereld, de Spaanse Rijschool.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Stuur ons een bericht!